Niimpä pakkasimme kamat kasaan seuraavana keskiviikko aamuna ja lähdimme mieli avoimena kohti uutta. Meitä tultiin hakemaan seuraavasta hotellista, ja paikkana Sanur Beach, hotellina Puri Dalem. Ajelimme n. tunnin Ubudista (jossa olimme tuon ensimmäisen viikon) Sanuriin ja aloimme pian nähdä merta ja olimme asiasta hyvin innoissamme.

Kiva oli saapua uuteen paikkaan päivä aikaan ja kun matka ei ollut pitkä, sai matkustaa kesävaatteilla. Hotelli alue näytti viihtyisälle, myös hotelli ja varsinkin allasalue. Iso hotelli, mutta melkoisen rauhallisenoloinen sekin paikka. Hieroja tuli tervehtimään ensimmäisenä ja tarjoamaan hierontaa ja manikyyriä ja pedikyyriä.

Lähdimme siitä sitten innoissamme rannalle, mutta oho, mikä olikaan ensimmäisenä vastassamme, iso, iso, 9 haarainen risteys. Siinä sitä vilinää ja hälinää vasta olikin, se Ubudin härdelli on pientä tähän verrattuna. Pääsimme kuitenkin risteyksen yli ja ranta alkoi häämöttää edessämme. Käveltyämme hetken rannalla, lämpö alkoi tuntua jopa minustakin tukahduttavan kuumalle. Olihan ensimmäinen oikeastaan täysin aurinkoinen päivä ja merenranta hohti kuumuuttaan. Hetken pöllisteltyämme rannalla, päätimme palata hotelliin syömään ja päivittämään tilannetta uudelleen.

Päästyämme hotellille, totesimme molemmat lähes yhteen ääneen, että lähdetään hittoon täältä, ei täällä jaksa olla. Mitäs seuraavana? Mennään takaisin Ubudiin ja sinne Kudesaan mistä lähdimme. Niimpä varasimme samantien tuon Kudesan uudelleen, ja lähdimme selvittämään että miten pääsemme Purista pois, olimmehan ihan jopa 2h olleet Sanurissa. Päätimme kuitenkin viettää viikon siellä ja katsella maisemia, eihän meillä ollut kiirettä mihinkään.

Viikko meni lähes vaan shoppaillessa, altaallaa, oleillessa, uidessa, hierojan palveluista nauttien, hyvää ruokaa syöden, viiniä toki unohtamatta. Muutaman kerran söimme merenrannalla ja kävelimme rantakatua pitkin, mutta vaikka olimme Balilla, emme edes uineet meressä. Ei vaan nyt tuntunut kovin houkuttelevalle. Itse olen niin monen monta vuotta viettänyt vain ja ainoastaan sitä rantaelämää, että se tuntui nyt että se on nähty. Ja se kuumuus merenrannalla oli tukehduttava. Mutta tämäkin teki ihan hyvää, olihan tuolla Ubudissa tullut ehkä vähän kulttuuri ähky, kun näimme viikossa niin paljon. Niin tulimme sitten beach lomalle, altaalle Sanuriin. :)

Kävimme toki Sanurin kaupungissa, vai kyläkö se on, mutta city kuitenkin kiertelemässä ja pyörimässä. Liikkuminen ei ollut juuri helpompaa kuin Ubudissa, ehkä hiukan paremmat jalkakäytävät, mutta ei ollenkaan hyvät nekään. Tunsimme kuitenkin itsemme kuningattariksi, kun hotelimme lähellä tässä isossa risteyksessä oli yleensä aina poliisit auttamassa, että pääsimme tien yli.

Rahan arvon kyllä kauppiaat tunsivat ja hinnat olivat suorastaan roistomaisia, mitä tavaroista pyydettiin. Vaatteet eivät olleen mitenkään halpoja, ei turistikrääsä mutta ei myöskään merkki vaatteet. Taksit pyysivät ihan huikeita hintoja ja kaikesta piti maksaa. Eikä ihmisetkään olleet niin mukavia ja ystävällisiä kuin Ubudissa.

Katselin siinä sitten koko viikon myös muita hotelleja Ubudista, kun totesimme, että se Kudesa koko loppuajaksi voi olla aivan liian pitkä. Niin löytyikin erittäin hyvä vaihtovaihtoehto ja varasimme sen.

Menihän se viikko näinkin, ehkä välillä hyvä ottaa ihan rauhallisesti ja nopeasti menikin. Tuli taas aika pakata laukut ja vaihtaa jälleen maisemaa....