Oli siis jälleen keskiviikko 21.2. matka alkaa olemaan loppu suoralla, mutta vielä on varmasti paljon näkemistä ja kokemista loppu päivien varalle. Söimme maittavan lounaan Bhuwana Ubud hotellissa ja olimme sopineet, että meidän luottokuskimme Kudesasta, tulee meitä hakemaan. Hän tulikin juuri sovittuun aikaan ja olisi siis aika palata takaisin sinne mistä matka alkoi, eli Kudesaan. Paikka osoittautui sitten alku järkytyksen kuitenkin parhaimmaksi ja viihtyisämmäksi vaihtoehdoksi. Totesimme, että emme saa missään muualla niin hyvää palvelua ja apuja ja kuljetusta, kuin täällä.

Paikka oli tuttu ja henkilökunta myös, ei mennyt aikaa tutustumiseen, ehkä lähinnä ihastukseen koska huoneemme oli oikein sviitti, altaan reunalla. Ja siihen uskomattomaan fiilikseen, että olemme kuitenkin täällä jälleen. Olihan lähdön hetki ehkä hieman haikea, silloin aiemmin.

Meille avautuikin huikea valoshow sinä iltana. Ukkonen alkoi paukkumaan ja salamoi joka puolella, oikein kunnolla, isoja taivaan täyteisiä salamoja. Vissiin ehkä joku 5h. Eipä siinä oikein muuta voinutkaan sinä iltana tehdä, kuin ihmetellä ja ihastella tätä huikeaa ukkosta ja kaatosadetta. Sähköt pysyivät ja huoneissa oli porukkaa, ettei paniikkikaan päässyt iskemään. Tilasimme ruokaa ja saimme sen omalle terassille asti, jossa saimme nauttia illallisen salamavalojen välkkeessä, :)

Torstai aamu valkeni sitten hiukan harmaana, mutta ilman sadetta. Mitäs tänään?! Kävimme keskustelemassa pomon kanssa ja hän lupasi järjestää meille puoli päivä retken. Soitti enolleen ja eno lähti kyyditsemään meitä vuorille ja temppeleihin. Mahtavia maisemia ja korkeita paikkoja, hieno suosittu temppelialue, jossa oli muutama muukin turisti kuvailemassa ja ihmettelemässä kuin me. Kävimme samalla reissulla toisessakin temppelissä ja toki maukkaassa ruokapaikassa matkan varrella, perus balilaista ruokaa ja hyvää oli.

Illalla olimme taas kokemuksellisesti rikkaampia ja nukuttikin yöllä hyvin, niin kuin on kyllä nukuttanut joka yö. Mutta unta ei tarvitse kun 6-7h, sen verran näköjään valonmäärä vaikuttaa ja onhan tuossa tullut myös levättyä.

Viikonloppu vielä tehokasta peliaikaa, mitä se mahtaakaan tuoda mukanaan. Se selviää seuraavassa jaksossa. :)