Balin hotelli arvio

Kudesa Home Stay Ubud: Standardi huone kahdelle. Perus huone, melko pieni, ovella yksi korkeampi kynnys. Huone kohtuu siisti, siivous kerran päivässä, vähän muurahaisia. WC osittain avoin tila, pidee, suihku, siisti, shampoo ja saippua löytyy, pyyhkeet. Sijainti pihapiirissä, kaikki lähellä. Vesipullojen täyttömahdollisuus. Huoneissa valkeat lakanat. Oma pienen pieni terassi.

Kudesa Home Stay: Junior sviitti: Ovella Pieni kynnys, korkeampi kynnys ja pieni kynnys sisälle. Hiukan isompi kuin standardi huone. WC osittain avoin tila, eli sade pääsee sisälle, mutta kuitenkin oma huone, shampoo ja saippua löytyy, pidee, suihku, pyyhkeet. Siisti, siivous joka päivä. Tee ja hedelmät. Näkymä uima-altaalle. Oma terassi. Pieni pihapiiri, kaikki lähellä, helppo liikkua. Vesipullon täyttömahdollisuus. Ravintola pienen matkan päässä, josta tuodaan ruoka hotellille, hyvää ja todella edullista ruokaa. Allas hyvä, korkeat rappuset, ei kaidetta. Kuljetus keskustaan sopimuksen mukaan, ilman lisämaksua.

Puri Dalem Sanur: Melko iso hotelli alue, huoneita saatavana liikunta esteisille, pieni huone, matalat kynnykset, pääsee myös tuolilla. WC hyvä, suihku, shampoo, saippua, hammasharjat, pidee, pyyhkeet. Oma terassi. Siivous joka päivä ja yhdet vesipullot. Vedenkeitin ja tee tarvikkeet. Muuten vähän tunkkainen, voimakas puhdistusaineen haju, tumma sisustus. Allas alue viihtyisä, melko iso allas, tikapuu rappuset, mutta myös sivusta pääsee. Altaalle pieni kynnys. Myös toinen allasalue vähän matkan päässä. Viihtyisä ravintola, hyvää ja kohtuu hintaista ruokaa. Ravintolaan muutama rappunen. Muutaman kerran päivässä kuljetus kaupunkiin ja takaisin ilman lisämaksua.

Bhuwana Ubud: Iso hotellialue, erittäin viihtyisä ja siisti. Huoneita alhaalla johon 4 rappusta ja myös yläkerrassa. Huone iso ja todella siisti, vesipullot. Siivous joka päivä ja lakanoiden vaihto joka toinen pv. WC iso, kylpyamme ja suihku, pidee, pyyhkeet. Allasalueelle pieni kynnys ja hiukan korkeampi kynnys. Altaaseen hyvät rappuset ja kaide, myös sivusta pääsee altaaseen. Ravintola erittäin hyvä ja siisti, hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa, myös kasvisruokaa ja terveys ruokaa. Ravintolaan muutama rappunen. Alueella oma spa ja mahdollisuus joogaan. Kuljetus Ubudin keskustaan joka päivä kahden tunnin välein, sekä takaisin ilman lisämaksua.

Yleinen liikkuminen Balilla: melko hankalaa, korkeat katukiveykset, huonot jalkakäytävät. Ubudissa saattoi jalkakäytävässä olla yhtäkkiä reikä tai monttu. Piti kulkea autoteitä pitkin. Sanurissa hiukan paremmat jalkakäytävät, mutta ei hyvät. Rantakatu Sanurissa oli todella hyvä ja leveä, helppo liikkua. Taksit etupäässä yksityisautoja, korkeita Pick Uppeja, mutta kuljettajat ja muutenkin ihmiset ystävällisiä ja avuliaita, mutta ei aina niin oikeaa tekniikkaa auttaa. Moniin paikkoihin useita rappusia, ei kierto mahdollisuutta. Mutta ehdottomasti näkemisen arvoinen ja yleensä aina sitä keinot keksii jos niin haluaa. Asenteesta myös kiinni ja omasta halusta, että mitä haluaa nähdä ja tehdä, paikalliset kyllä yrittävät järjestää parhaansa mukaan.