Blogi arkisto

Tämän päivän ajatuksia!

Sunnuntai 28.10.2012 - Satu Hasanen


Tänä vuonna on taas tapahtunut paljon. Mennyt kuukausi on ollut hyvin antoisa ja mielenkiintoinen, vaikkakin myös kiireinen. Olen tavannut paljon uusia ihmisiä ja yrittänyt olla esillä mahdollisimman paljon. Huomaa, että näin vaalien alla sitä aktivoituu erityisen paljon ja yrittää osallistua mahdollisimman moneen tapahtumaan. Yritän kyllä olla esillä jatkossakin ja osallistua tapahtumiin, sekä kirjoitella lehtijuttuja ja blogia jattkossakin. Olisi myös mukava, jos tapahtumien järjestäjätkin olisivat aktiivisia muutenkin kun vaalien aikaan ja laittaisivat kutsuja päättäjille, mutta myös kaikille ketkä olivat ehdokkaina näissä vaaleissa, ettei kaikki tapahtuisi vaan vaalien alla.

Tänään ajatukseni ovat menneessä, teinkö riittävästi, teinkö oikein, mitä olisi voinut tehdä toisin?! Mutta osittain jo tulevaisuudessa, sillä ensi viikkokin on jo täysi ja kiieinen muiden kuvioiden merkeissä ja tietysti tässä päivässä, täytyy sanoa, että vähän kyllä jännittääkin. Olen oman osuuteni tehnyt tässä kampanjassa, tänään on sinun vuorosi. Äänestäminen on mahdollista näissä vaaleissa enää tänään, huomenna se on jo liian myöhäistä. Muistathan käyttää oikeutesi ja äänestät, kaikki äänet ovat tärkeitä. Jos olen mielestäsi onnistunut kampanjassani ja haluat, että olen mukana päättämässä kaupungin asioista seuraavat 4vuotta, niin kirjoita lappuun 18, jos minä en ole mieleisesi ehdokas, niin Mikkelissä on 8 eri puolueen listalla monia hyviä ehdokkaita, käytä äänesi!

Kiitos jo nyt kaikille kampanjassani mukana olleille, äänestäjille, tapahtumien järjestäjille, oman ryhmän edustajille ja kaikille mukana olleille! Toivottavasti saamme prosentit näissä vaaleissa yli odotusten. Mutta vain äänestämällä se on mahdollista!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini